Accu

De accu is een onmisbaar onderdeel in de moderne auto’s. 
Bij Autobedrijf Huub Smolders, een modern bedrijf met een werkplaats vol met technische (meet)apparatuur, bent u welkom om uw accu te laten doormeten. Als blijkt dat uw accu zijn langste levensduur heeft gehad, bent u op het juiste adres
voor vervanging van deze accu. Tegen een scherp tarief wordt er een nieuwe accu geplaatst door vakbekwame medewerkers.
Uiteraard kunt u ook in de garage terecht voor gewoon onderhoud aan uw auto, of het nu groot, klein of longlife onderhoud is.
Ook kunnen ze u helpen bij de aankoop en plaatsing van een lampje, onderhoud aan uw aircosysteem of de aankoop van uw winter- of zomerbanden.

Ook bemiddeld Autobedrijf Huub Smolders met de verzekeringsmaatschappij bij een eventuele schade aan uw auto en het herstel daarvan.
Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van werkzaamheden in de garage bieden we de beste service in de omgeving.

Modern
Autobedrijf Huub Smolders voert reparaties en onderhoud uit in een moderne werkplaats. Onze showroom (850 m2) toont een keur aan tweedehands auto’s, waar ook nieuwe auto’s te bestellen zijn. Onze diensten worden gecompleteerd door een wasplaats met drie wasboxen, waar u door middel van de osmosebehandeling uw auto vlekkeloos kunt laten opdrogen. Ook beschikken wij over een permanent geopende tankstation van Tamoil.

Afspraak
Het doormeten en plaatsen van een accu in een moderne werkplaats is slechts een voorbeeld van de veelzijdigheid van Autobedrijf Huub Smolders.
Mocht u vragen hebben over andere diensten die we kunnen leveren kunt u ons via de volgende wegen bereiken: U kunt bellen naar 040-2015065 of mailen naar info@huubsmolders.nl.
Mocht u een gerichte afspraak willen maken kunt u het contactformulier invullen op onze website of direct in onze online afspraakplanner een afspraak inplannen.

 Maak online een afspraak met Autobedrijf Huub Smolders

SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971