Aircoonderhoud

Autobedrijf Huub Smolders is een moderne garage waar u onder meer terecht kunt voor airco onderhoud aan uw auto. Goed airco onderhoud kan vervelende luchtjes en haperende systemen helpen voorkomen.airco onderhoud
Goed onderhoud is van belang dus.
Uiteraard doet Autobedrijf Huub Smolders meer dan airco onderhoud.
U kunt bij deze garage ook terecht voor een lampje, de aankoop van een accu, onderhoud aan uw auto of de aankoop van uw winter- of zomerbanden of een APK keuring.
Ook bemiddeld Autobedrijf Huub Smolders met de verzekeringsmaatschappij bij een eventueel schadeherstel aan uw auto.
Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van werkzaamheden in de garage bieden we de beste service in de omgeving.
Bij een goede garage mag je ook een tankstation verwachten. Zo ook bij Autobedrijf Huub Smolders, hier vindt u een Tamoil tankstation dat permanent geopend is.
Ook voor het wassen van uw auto, boot of caravan bent u welkom bij de wasplaats van Autobedrijf Huub Smolders.

Service
Autobedrijf Huub Smolders is de garage waar service, garantie en kwaliteit nog hoog in het vaandel staan. Niet alleen bieden we u duurzame producten en materialen aan, ook kunt u ons bij pech bellen.

Afspraak
Het uitvoeren van goed airco onderhoud in een moderne garage is slechts een voorbeeld van de veelzijdigheid van Autobedrijf Huub Smolders.
Maak voor meer informatie vrijblijvend een afspraak met onze experts of vraag gratis een offerte of een proefrit aan door te bellen naar 040-2015065. U kunt ons ook een e-mail sturen of vul het contactformulier op de website in. Ook kunt u direct een afspraak plannen in onze online-afspraakplanner.
U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. U vindt ons aan Braambos 1 te Westerhoven.

 Foto

SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971