APK

APK is een verplicht item als u een auto rijdt van 3 jaar of ouder. Doordat de medewerkers met grote regelmaat bijgeschoold worden, zijn zij als geen ander op de hoogte van de APK keuringseisen op dit moment. Vandaar dat Autobedrijf Huub Smolders de APK keuring voor uw auto perfect kan verzorgen.

apk


APK Gratis
Wanneer u in de werkplaats van Autobedrijf Huub Smolders groot onderhoud of klein onderhoud laat uitvoeren is de APK keuring gratis. Het enige wat er betaald moet worden bij een APK keuring zijn de wettelijke kosten zoals de Afmeldkosten en eventuele roetmeting of EOBD-test.

Natuurlijk gaat u naar Autobedrijf Huub Smolders nabij Valkenswaard voor de beste onderhoudsdeals en APK keuringen. Wij zijn al bijna 45 jaar de specialist in mobiliteit!
SEAT Servicedealer
Voor een nieuwe auto, een occasion of heeft uw huidige auto nodig een onderhoudsbeurt nodig? Huub Smolders is het autobedrijf nabij Valkenswaard waar service, garantie en kwaliteit nog hoog in het vaandel staan. Niet alleen bieden wij u duurzame producten en materialen aan, ook kunt u ons bij pech bellen. Onze tarieven zijn zeer voordelig. Meer voordelen zijn:
• Wij bieden u een uitgebreid wagenpark met gebruikte auto’s;
• Geroemde garage voor onderhoud, schadeherstel en reparaties;
• Unieke maandelijkse aanbiedingen;
Kom vandaag nog een kijkje nemen in de showroom van hét autobedrijf in Westerhoven. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!
Contact met ons
Maak voor meer informatie vrijblijvend een afspraak met onze experts of vraag gratis een offerte of een proefrit aan door te bellen naar 040-2015065. U kunt ons ook een e-mail sturen of vul het contactformulier op de website in. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak plannen in onze online-afspraakplanner.
U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. U vindt ons aan Braambos 1 te Westerhoven Noord-Brabant!

 

SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971