Garage

Autobedrijf Huub Smolders is een moderne garage waar u onder meer terecht kunt voor onderhoud en reparatie aan uw auto. Zoals u mag verwachten van een goede garage doet men bij Autobedrijf Huub Smolders niet alleen maar onderhoud aan uw auto.
U kunt bij deze garage ook terecht voor een lampje, de aankoop van een accu, onderhoud aan uw aircosysteem, APK keuringen  of de aankoop van uw winter- of zomerbanden.
Ook bemiddeld Autobedrijf Huub Smolders met de verzekeringsmaatschappij bij een eventueel noodzakelijk schadeherstel aan uw auto.
Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van werkzaamheden in de garage bieden we de beste service in de omgeving.
Bij een goede garage mag je ook verwachten dat je benzine kan tanken. Zo ook bij garage Huub Smolders, hier vindt u een Tamoil tankstation dat permanent geopend is.
Ook voor het wassen van uw auto, boot of caravan bent u welkom in de wasboxen op de wasplaats van Autobedrijf Huub Smolders.

Service
Autobedrijf Huub Smolders is de garage waar service, garantie en kwaliteit nog hoog in het vaandel staan. Niet alleen bieden we u duurzame producten en materialen aan, ook kunt u ons bij pech bellen.

Afspraak
Het uitvoeren van goed onderhoud in een moderne garage is slechts een voorbeeld van de veelzijdigheid van Autobedrijf Huub Smolders.
Mocht u vragen hebben over andere diensten die we kunnen leveren kunt u ons via de volgende wegen bereiken: U kunt bellen naar 040-2015065 of mailen naar info@huubsmolders.nl.
Mocht u een gerichte afspraak willen maken kunt u het contactformulier invullen op onze website of direct in onze online afspraakplanner een afspraak inplannen.

Foto

SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971