Longlife-onderhoud

Natuurlijk gaat u naar Autobedrijf Huub Smolders voor de beste onderhoudsdeals. Wij zijn al bijna 45 jaar de specialist in mobiliteit!

Longlife onderhoud kent een langere onderhoudsinterval dan groot- of klein onderhoud; daarom is een belangrijk aspect van het onderhoud aan uw auto. Het goed uitvoeren van Longlife onderhoud bevordert de levensduur van de auto en kan ernstigere problemen voorkomen.
Autobedrijf Huub Smolders is gespecialiseerd in het uitvoeren van Longlife onderhoud.
Zoals u mag verwachten van een goede garage doet men bij Autobedrijf Huub Smolders niet alleen maar klein onderhoud of groot onderhoud aan uw auto.
U kunt bij deze garage ook terecht de aankoop van een accu, onderhoud aan uw aircosysteem, APK keuringen de aankoop van uw winter- of zomerbanden of de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto
Ook bemiddeld Autobedrijf Huub Smolders met de verzekeringsmaatschappij bij een eventueel noodzakelijk schadeherstel aan uw auto.
Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van werkzaamheden in de garage bieden we de beste service in de omgeving tegen een scherp tarief.
Bij een goede garage mag je ook een tankstation verwachten. Zo ook bij garage Huub Smolders, hier vindt u een Tamoil tankstation dat permanent geopend is.
Ook voor het wassen van uw auto, boot of caravan bent u welkom op de wasplaats bij Autobedrijf Huub Smolders.

Service
Autobedrijf Huub Smolders is de garage waar service, garantie en kwaliteit nog hoog in het vaandel staan. Niet alleen bieden we u duurzame producten en materialen aan, ook kunt u ons bij pech bellen.

Afspraak
Het uitvoeren van klein onderhoud in een moderne garage is slechts een voorbeeld van de veelzijdigheid van Autobedrijf Huub Smolders.
Mocht u vragen hebben over andere diensten die we kunnen leveren kunt u ons via de volgende wegen bereiken: U kunt bellen naar 040-2015065 of mailen naar info@huubsmolders.nl.


Mocht u een gerichte afspraak willen maken kunt u het contactformulier invullen op onze website of direct in onze online afspraakplanner een afspraak inplannen.

 Foto

SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971