Onderhoud

Autobedrijf Huub Smolders is een officieel autobedrijf en daarnaast ook SEAT Servicepartner, waar u onder meer terecht kunt voor het uit laten voeren van vakkundig onderhoud aan uw auto. 
Alle modellen kunnen door Autobedrijf Huub Smolders voorzien worden van onderhoud of het nu een grote beurt, kleine beurt of longlife service is.
Dankzij jarenlange ervaring, al vanaf 1971, bieden wij op het gebied van onderhoud en reparatie de beste service.

Foto

Waarom kiezen voor Autobedrijf Huub Smolders
Het onderhoud aan uw auto wordt uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, waardoor recht op fabrieksgarantie behouden blijft. Dit onderhoud wordt vaak ook nog eens uitgevoerd voor een aantrekkelijker uurtarief dan de plaatselijke merkdealer.
Onze monteurs volgen met regelmaat cursussen die nodig zijn om allround monteur te kunnen blijven en het onderhoud aan uw auto goed uit te kunnen voeren.
Vandaar dat we met een gerust hart kunnen stellen dat onze veelzijdige specialisten met decennialange ervaringen u en uw auto een veelzijdige en uitgebreide dienstverlening bieden. Behalve onderhoud en reparaties, verzorgen wij ook APK-keuringen, schadetaxaties, motortuning en meer. 
Ook kunt u bij ons benzine tanken, ons tankstation van Tamoil is permanent geopend. Als u uw auto wilt wassen kunt u gebruik maken van een van onze drie wasboxen op onze wasplaats.
Dit alles vanuit een compact en toegankelijk autobedrijf, gelegen aan de doorgaande weg tussen Eersel en Valkenswaard.

Afspraak
Het uitvoeren van goed onderhoud is slechts een voorbeeld van de veelzijdigheid van Autobedrijf Huub Smolders.
Mocht u vragen hebben over andere diensten die we kunnen leveren kunt u ons via de volgende wegen bereiken: U kunt bellen naar 040-2015065 of mailen naar info@huubsmolders.nl.
Mocht u een gerichte afspraak willen maken kunt u het contactformulier invullen op onze website of direct in onze online afspraakplanner een afspraak inplannen.

Foto

SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971