Reparaties

Reparaties

Autobedrijf Huub Smolders is een moderne garage waar u onder meer terecht kunt voor diverse reparaties aan uw auto. Wat te denken van reparatie van fuseekogels, stabilisatorstangen of in een ernstig geval de versnellingsbak. Onze specialisten kunnen voor u dit probleem verhelpen door deze reparatie vlot en deskundig uit te voeren.

Foto
U kunt bij deze garage ook terecht voor een lampje, de aankoop van een accu, APK keuringen, onderhoud aan uw auto of de aankoop van uw winter- of zomerbanden.
Ook bemiddeld Autobedrijf Huub Smolders met de verzekeringsmaatschappij bij een eventueel schadeherstel aan uw auto.
Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van werkzaamheden in de werkplaats bieden we de beste service in de omgeving.

Service
Autobedrijf Huub Smolders voert reparaties en onderhoud uit in een moderne werkplaats. Onze showroom (850 m2) toont een keur aan tweedehands auto’s en we kunnen een nieuwe auto aan u leveren. Onze diensten worden gecompleteerd door een wasplaats met drie wasboxen, waar u door middel van de osmosebehandeling uw auto vlekkeloos kunt laten opdrogen. Ook beschikken wij over een permanent geopende tankstation van Tamoil.
 
Afspraak
Het uitvoeren van verschillende reparaties in een moderne garage is slechts een voorbeeld van de veelzijdigheid van Autobedrijf Huub Smolders.
Maak voor meer informatie vrijblijvend een afspraak met onze experts of vraag gratis een offerte of een proefrit aan door te bellen naar 040-2015065. U kunt ons ook een e-mail sturen of vul het contactformulier op de website in. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. U vindt ons aan Braambos 1 te Westerhoven.

 
 

SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971