Schadeherstel

Ook voor schadeherstel bent u welkom in de werkplaats van Autobedrijf Huub Smolders. Zij kunnen de schade vakkundig repareren maar ook de schade afwikkelen met de verzekeringsmaatschappij. 
Dat is voor u een geruststellende gedachte, Autobedrijf Huub Smolders neemt heel de sores van u over en gaat met de verzekeringsmaatschappij in gesprek en daarna tot schadeherstel over.

Schadeherstel
De schade wordt vakkundig met originele delen hersteld en u krijgt uw auto weer terug in de staat van voor de schade.
Ook is Autobedrijf Huub Smolders contractpartner bij Schadegarant, een stichting die de efficiëntie en kwaliteit van het totale schadeherstelproces verhoogt.

Modern
Autobedrijf Huub Smolders voert reparaties en onderhoud uit in een moderne werkplaats. Onze showroom (850 m2) toont prachtige occasions. Onze diensten worden gecompleteerd door een wasplaats met drie wasboxen, waar u door middel van de osmosebehandeling uw auto vlekkeloos kunt laten opdrogen. Ook beschikken wij over een permanent geopend tankstation van Tamoil voor de verkoop van benzine en ander brandstoffen.

Andere diensten
Mocht u vragen hebben over andere diensten die we kunnen leveren kunt u ons via de volgende wegen bereiken: U kunt bellen naar 040-2015065 of mailen naar info@huubsmolders.nl. Of surf eens naar onze website.
Mocht u een gerichte afspraak willen maken kunt u het contactformulier invullen op onze website of direct in onze online afspraakplanner een afspraak inplannen.

Schadegarant     ga naar de voorraad van Autobedrijf Huub Smolders

SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971