Wasplaats

Wasplaats

Natuurlijk gaat u naar Autobedrijf Huub Smolders als u de auto wil wassen.
Autobedrijf Huub Smolders beschikt over een wasplaats met 3 moderne wasboxen waar u zelf uw auto mag wassen. Of met Rainx de auto in de was kunt zetten.( extra bescherming  en extra glans )
Voor het activeren van het wasprogramma op de wasplaats kunt u gebruik maken van losse euro’s. U kunt uiteraard ook wasmunten aanschaffen in de shop van ons tankstation. Dat is nog voordeliger ook. U koopt één munt voor € 1,- maar bij aanschaf van € 10- wasmunten krijgt u 11 muntjes, dus 1 gratis.
Wanneer de auto is gewassen dan spoelt u de auto af met Osmose, een product dat ervoor zorgt dat de auto zonder druppels opdroogt. Dus nazemen is niet nodig!

Permanent bereikbaar
De wasplaats van Autobedrijf Huub Smolders is permanent bereikbaar, ook als de medewerkers weg zijn!
U kunt dus 24 uur per dag terecht om uw auto te wassen.
De wasplaats is van een dusdanige hoogte dat ook een caravan binnen kan om gewassen te worden. Natuurlijk kunnen ook motoren en boten terecht om schoongemaakt te worden op de wasplaats van Autobedrijf Huub Smolders.
Ook staat er een “mattenklopper” in de buurt van de wasplaats en een stofzuiger. Op die manier wordt u in staat gesteld de auto uit te zuigen en de automatten uit te kloppen.

Afspraak
Een afspraak maken om gebruik te maken van de wasplaats van Autobedrijf Huub Smolders is niet nodig.
Mocht u vragen hebben over andere diensten die we kunnen leveren kunt u ons via de volgende wegen bereiken: U bellen naar 040-2015065 of mailen naar info@huubsmolders.nl.
Mocht u een gerichte afspraak willen maken kunt u het contactformulier invullen op onze website of direct in onze online afspraakplanner een afspraak inplannen.

 carwash by autobedrijf Huub Smolders

SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971