Werkplaats

Werkplaats.

Autobedrijf Huub Smolders is een modern bedrijf met een werkplaats vol met technische apparatuur om metingen uit te kunnen voeren. Deze zijn in de werkplaats nodig omdat de huidige generatie auto’s steeds meer vol komen zitten met hightech functies.
Uiteraard kunt u in de garage terecht voor gewoon onderhoud aan uw auto, of het nu groot, klein of longlife onderhoud is. Zoals u mag verwachten van een goede werkplaats doet men bij Autobedrijf Huub Smolders niet alleen maar onderhoud aan uw auto.
U kunt bij deze werkplaats ook terecht voor een een APK keuring, een lampje, de aankoop van een accu, onderhoud aan uw aircosysteem of de aankoop van uw winter- of zomerbanden.
Ook bemiddeld Autobedrijf Huub Smolders met de verzekeringsmaatschappij bij een eventuele schade aan uw auto.
Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van werkzaamheden in de garage bieden we de beste service in de omgeving.

Modern
Autobedrijf Huub Smolders voert reparaties en onderhoud uit in een moderne werkplaats. Onze showroom (850 m2) toont  een keur aan tweedehands auto’s. Onze diensten worden gecompleteerd door een wasplaats met drie wasboxen, waar u door middel van de osmosebehandeling uw auto vlekkeloos kunt laten opdrogen. Ook beschikken wij over een permanent geopende tankstation van Tamoil.

Afspraak
Het uitvoeren van goed onderhoud in een moderne werkplaats is slechts een voorbeeld van de veelzijdigheid van Autobedrijf Huub Smolders.
Mocht u vragen hebben over andere diensten die we kunnen leveren kunt u ons via de volgende wegen bereiken: U kunt bellen naar 040-2015065 of mailen naar info@huubsmolders.nl.
Mocht u een gerichte afspraak willen maken kunt u het contactformulier invullen op onze website of direct in onze online afspraakplanner een afspraak inplannen.

Foto

SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971