Auto kopen Valkenswaard

Om een auto te kopen in de omgeving van Valkenswaard hoeft u geen honderden kilometers te rijden. Op een steenworp afstand, in Westerhoven, heeft Autobedrijf Huub Smolders zijn thuisbasis en deze onafhankelijke garage richt zich al 45 jaar op het onderhoud en de in- en verkoop van occasions. De showroom van het bedrijf heeft zich door de jaren heen flink uitgebreid en beslaat inmiddels meer dan 840 m2. Wilt u een auto kopen in de buurt van Valkenswaard? Dan kunt u dat met een gerust hart bij Autobedrijf Huub Smolders in Westerhoven doen. De mate van expertise en de onderhoudsservice van ons bedrijf garanderen dat iedere auto voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen voordat ze worden verkocht. Mocht er toch nog iets niet voldoen dan zit de werkplaats van Autobedrijf Huub Smolders om de hoek en kunt u altijd even binnenlopen.

huubsmolders.jpg

Een betrouwbare auto kopen nabij Valkenswaard

Wanneer u van plan bent om een auto te kopen in de omgeving van Valkenswaard dan zijn twee zaken van groot belang. Allereerst wilt u een betrouwbare auto kopen. Ten tweede is de financiering van uw nieuwe auto een belangrijk punt. Bij ons worden de meeste auto’s verkocht met een BOVAG garantie van zes maanden of een andere goede garantie. Daarbij is ons bedrijf gespecialiseerd in het onderhoud voor merken als Audi, Volkswagen en SEAT waardoor u altijd verzekerd bent van de beste service.

Financiering van uw auto is mogelijk

Ook voor de financiering kunt u bij ons terecht. Er is een eigen financieringswebsite ontwikkeld waardoor u een auto kunt kopen nabij Valkenswaard voor een financieringsbedrag van minimaal € 2.250,- en de rest kunt u in termijnen afbetalen. Voor meer informatie over de financiering of voor andere vragen kunt u contact opnemen met (040) 201 50 65.