Autogarage Eersel

U bent op zoek naar een autogarage in de buurt van Eersel die u een totale service voor uw auto biedt? Autobedrijf Huub Smolders is zo’n autogarage vlakbij Eersel die u niet alleen alles biedt voor het onderhoud van uw auto, maar het is ook een autogarage waar u vlakbij Eersel een nieuwe auto kunt kopen. Of u kunt uw huidige auto er natuurlijk als nieuw uit laten zien door de 24 uur wasplaats. De autogarage is vanuit Eersel in ongeveer tien minuten bereikbaar en mocht u na uw bezoek in een keer door moeten naar een verdere bestemming dan kunt u meteen goedkoop tanken bij het Tamoil tankstation naast de garage.

huubsmolders.jpg

Autobedrijf Huub Smolders, de servicegerichte autogarage bij Eersel

Als er iets hoog in het vaandel staat bij Autobedrijf Huub Smolders dan is dat wel een goede dienstverlening. Niet alleen vanwege de vele jaren aan kennis en ervaring, maar ook omdat een goede service een vertrouwensband schept. Aan klantvriendelijkheid is bij Autobedrijf Huub Smolders dan ook geen gebrek. Wanneer u uw auto voor onderhoud langsbrengt bij de autogarage nabij Eersel, kunt daar wachten tot uw auto klaar is. Om het u zo aangenaam mogelijk te maken is de wachtruimte ingericht als gezellige woonkamer en u kunt zelfs gewoon aan het werk gaan via Wifi. Indien beschikbaar kunt u zelfs een fiets meenemen om de groene omgeving te gaan verkennen. Dat is Brabantse gastvrijheid ten top en heeft er mede toe bijgedragen dat Autobedrijf Huub Smolders het bedrijf is geworden dat het tegenwoordig is.

Plan nu uw bezoek in

Wilt u uw auto langsbrengen voor onderhoud, kijk dan op de werkplaatsplanner voor beschikbare data. Bent u op zoek naar een nieuwe auto, kom dan een kijkje nemen in de grote showroom of bel even met (040) 201 50 65 voor meer informatie over de occasions bij Autobedrijf Huub Smolders.