Een goede autogarage nabij Valkenswaard

Wilt u graag terecht kunnen bij een autogarage in de buurt van Valkenswaard en Veldhoven. Zoek niet verder dan Autobedrijf Huub Smolders te Westerhoven! Onze autogarage biedt u alle diensten voor het onderhouden van uw voertuig en biedt tevens aantrekkelijke occasions aan. Ook hebben wij een 24-uur wasplaats en kunt u tanken bij het aangelegen Tamoil tankstation. Een betere autogarage in regio Veldhoven en Valkenswaard zult u niet snel vinden!

huubsmolders.jpg

Wij zijn uw autogarage bij uitstek in de buurt van Veldhoven en Valkenswaard

Bij Autobedrijf Huub Smolders vinden wij een prettige dienstverlening uiterst belangrijk. Wij willen meer dan enkel onze vele jaren aan kennis en ervaring voor u inzetten – wij geloven dat vriendelijke service een vertrouwensband schept tussen klant en monteur. Komt u uw auto voor onderhoud langsbrengen bij onze autogarage nabij Veldhoven en Valkenswaard, dan kunt u in onze comfortabele wachtruimte ontspannen tot wij uw auto onder handen hebben genomen. Onze wachtkamer is om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken ingericht als gezellige woonkamer. Tevens bieden wij gratis Wifi aan voor werk en vermaak. Wilt u er liever op uit om het natuurschoon in de omgeving te bezichtigen, dan bieden we u met plezier een fiets te leen aan. Deze Brabantse gastvrijheid vinden wij volledig vanzelfsprekend – wij merken dat onze klanten dan ook keer op keer met plezier bij ons terugkomen. Autobedrijf Huub Smolders staat voor een warm onthaal en een gedegen dienstverlening.

Langskomen met uw auto

Als u uw auto bij onze autogarage in Westerhoven nabij Veldhoven en Valkenswaard wilt langsbrengen voor onderhoud, kijkt u dan naar onze online werkplaatsplanner voor de beschikbare data. Wilt u graag meer informatie ontvangen, belt u dan even met (040) 201 50 65. Wij bieden u graag meer informatie over al onze diensten, van het herstellen van schade tot het tanken. Wanneer komt u langs?