Autokeuring Brabant

Een autokeuring in Brabant doet u natuurlijk het liefst bij een erkend bedrijf met een bewezen staat van dienst. Autobedrijf Huub Smolders heeft wat dat betreft zijn strepen wel verdiend. Al sinds 1971 houden wij ons bezig op het gebied van de autokeuring in Brabant. En nog altijd kunt u bij Autobedrijf Huub Smolders terecht voor de beste dienstverlening, geleverd door goed opgeleide onderhoudstechnici. Deze gaan regelmatig op cursus om hun kennis op peil te houden. Zo krijgt u voor een autokeuring in Brabant dus én een enorme sloot aan ervaring, én de meest recente kennis die nodig is voor het onderhoud aan moderne auto’s.

huubsmolders.jpg

Autokeuring in Brabant, het komt er weer aan

Veel mensen zijn op zoek naar een autokeuring in Brabant. Elke benzine-auto moet op zijn 4e verjaardag zijn gekeurd en de diesel-modellen op hun 3e verjaardag. en vanaf dan heeft u de verplichting om uw auto opnieuw te laten keuren. Door de regelmatige bijscholing van de medewerkers van Autobedrijf Huub Smolders, zijn zij altijd op de hoogte van de meest recente keuringseisen.

Neem contact op voor een afspraak

Is er klein of groot onderhoud nodig aan uw auto en laat u dat uitvoeren door Autobedrijf Huub Smolders? Dan is de APK zelfs helemaal gratis. Wilt u meer weten over de autokeuring in Brabant bij Autobedrijf Huub Smolders? Bel dan nu met (040) 201 50 65 of kijk op de website.