Bandenservice Veldhoven

Elk weertype vraagt een goede bandenservice in Veldhoven, in de winter de winterband en in de zomer de zomerband. Of in combinatie kunt u de keuze maken voor een all-weather band. Als de koude, donkere dagen  voor de deur staan, vraagt dat om een goede bandenservice in Veldhoven. De winterband doet wederom zijn intrede om uw auto meer grip en een kortere remweg te geven Bij Autobedrijf Huub Smolders bent u altijd verzekerd van banden van absolute topkwaliteit. De bandenservice bij Veldhoven is bedoeld om u veilig de weg op te sturen en dat kan alleen wanneer u banden heeft van A-kwaliteit. En deze worden door een team van ervaren en professionele onderhoudstechnici voor u gemonteerd. Dit gebeurt met behulp van speciale apparatuur waardoor de oude band makkelijk en snel verwijderd kan worden zonder dat de velg daarbij beschadigd.

huubsmolders.jpg

Bandenservice bij Veldhoven voor zomer-, winter-, en 4 seizoensbanden

Niet alleen beschikt Autobedrijf Huub Smolders over de kennis en de apparatuur om uw banden snel en vakkundig te vervangen, de bandenservice bij Veldhoven kan alle soorten banden leveren voor alle soorten personenauto’s. En ook voor de reparatie van banden, mocht u eens een keer op een spijker rijden, kunt u bij Autobedrijf Huub Smolders prima uit de voeten. Ook voor andersoortig onderhoud zoals het wassen van uw auto of reparatie van uw airco kunt u bij ons terecht.

Maak telefonisch of online een afspraak

Wilt u gebruik maken van de bandenservice bij Veldhoven dan kunt u bellen met (040) 201 50 65 of via de website een afspraak inplannen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en voorzien u van een persoonlijk advies waar nodig.