Goedkoop tanken Veldhoven

Goedkoop tanken in Valkenswaard, Veldhoven of Westerhoven? Bij Autobedrijf Huub Smolders kan het. Jaren geleden heeft de oprichter van het autobedrijf, dhr. Huub Smolders een vergunning gekregen voor een tankstation en inmiddels staat er sinds jaar en dag een onbemand tankstation van Tamoil pal naast de garage. Voor iedereen die goedkoop wil tanken en in Valkenswaard, Veldhoven of in de omgeving daarvan, zult u niet teleurgesteld worden door de prijzen van het tankstation bij Autobedrijf Huub Smolders.

huubsmolders.jpg

Goedkoop en nog goedkoper tanken bij Valkenswaard

Een voordeel van een tankstation dat door Tamoil wordt voorzien van brandstof is dat deze leverancier bekend staat om zijn zeer lage prijzen. En met laag wordt hier een korting van tot wel 13 cent per liter mee bedoelt ten opzichte van de concurrentie. En goedkoop tanken in Valkenswaard en Veldhoven kan zelfs nog goedkoper. Op waanzinnige woensdag kan de korting oplopen tot maar liefst 16 cent per liter!

Maak gebruik van onze vele services

Als u toch onze kant op komt om te tanken, dan kunt u meteen gebruik maken van de wasplaatsen van ons bedrijf zodat uw auto er weer spik en span uitziet. Bent u benieuwd naar de overige diensten die Autobedrijf Huub Smolders kan verrichten voor uw auto, zoals onze bandenservice? Neem dan contact op via (040) 201 50 65 of neem een kijkje op de website.