Škoda dealers Brabant

Of u nu voor onderhoud of een nieuwe auto langs gaat bij een van de Škoda dealers in Brabant, u wilt wel bij een expert terecht komen. Een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in auto’s van dat type en dat bekend is met de verschillende modellen van Škoda. Autobedrijf Huub Smolders is weliswaar niet een van die Škoda dealers in Brabant maar de decennialange ervaring als onderhoudsbedrijf maakt Autobedrijf Huub Smolders een bedrijf dat u prima kan adviseren over het onderhoud en de aanschaf van verschillende modellen van het merk.

huubsmolders.jpg

Aantrekkelijke prijs ten opzichte van Škoda dealers in Brabant

Omdat Autobedrijf Huub Smolders geen officiële Škoda dealer is kunnen wij een voordeliger werkplaatstarief aanbieden dan de meeste officiële Škoda dealers in Brabant. En hoewel de garage niet bij deze officiële Škoda dealers in Brabant hoort, hebben wij wel 30 jaar ervaring als officiële SEAT dealer, waarvan wij nog altijd servicepartner zijn. Zoals u misschien weet vallen zowel SEAT, Audi en Škoda onder de paraplu van Volkswagen en zo heeft Autobedrijf Huub Smolders een enorme hoeveelheid aan kennis in huis wat betreft de techniek van verschillende Škoda modellen en mogen zij zich met recht specialist in Škoda  noemen.

Kom langs en ontdek de vele voordelen

Wilt u weten wat Autobedrijf Huub Smolders voor u en uw Škoda kan doen of misschien bent u wel op zoek naar een nieuwe Škoda? Kom dan snel langs in onze showroom of bel met telefoonnummer (040) 201 50 65. Bij ons kunt u uiteraard ook langskomen voor het herstellen van schade en het uitvoeren van een APK. Wat gaat u laten doen?