Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.
Autobedrijf Huub Smolders v.o.f. is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Autobedrijf Huub Smolders v.o.f. of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Autobedrijf Huub Smolders v.o.f. worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Autobedrijf Huub Smolders v.o.f. heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links.
Het feit dat Autobedrijf Huub Smolders v.o.f. links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Autobedrijf Huub Smolders v.o.f. van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Autobedrijf Huub Smolders v.o.f. 2018.

Alle rechten voorbehouden.


TerugDeel het met uw vrienden!


SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971