Herfst brengt nattigheid

De herfstperiode staat bekend om zijn natte periodes in combinatie met een gure wind. Dan is de ruitenwisser van uw auto een onmisbaar onderdeel


Herfst brengt nattigheid

Verleden
Wist u dat de ruitenwisser een uitvinding is die gedaan is in 1903 door mevrouw Mary Anderson?
Zij was in New York en reed onder andere mee op een trolleybus. Ze probeerde om alle bezienswaardigheden van de drukke straten van de stad te bekijken, maar dat ging lastig door het slechte weer. Mary zag dat ook de bestuurder van de trolleybus moeite had om goed te zien door de ijzel en sneeuw op de ramen. Om de paar minuten hing de bestuurder uit zijn zijraam om de sneeuw en ijzel met zijn hand van de voorruit af te vegen. Soms zou hij ook zijn hoofd uit het zijraam hebben gestoken om te kunnen zien waar hij reed. Mary vergat de bezienswaardigheden en begon na te denken over hoe de bestuurder in het voertuig warm kon blijven zonder zich te bekommeren om de sneeuw op zijn voorruit.

Heden
Mede door de uitvinding van Mary wordt ons dat leed tegenwoordig bespaart en wordt deelname aan het verkeer een stuk veiliger.
Maar dat houdt wel in dat de ruitensissers in topconditie moeten zijn.
Anders moeten wij in ons natte landje de arm en of hoofd naar buiten steken om de voorruit schoon, water- en ijsvrij te krijgen. Zeker in dit jaargetijde, herfst en winter zorgen voor nattigheid en ijsvorming.
En we willen niet terug naar de situatie van 1903!

Actie
U gaat waarschijnlijk uw eigen veiligheid niet in gevaar brengen met (minder) slecht wissende ruitenwissers!
Vandaar dat we een grote voorraad ruitenwissers hebben ingekocht welke we met een leuke korting kunnen verkopen.
Bij aankoop van een set ruitenwissers in de periode van 15-10-2019 tot en met 31 -12- 2019 krijgt u
10% korting op aanschaf en montage.

 

Tip:
Als uw auto is uitgerust met een regensensor, schakel deze dan in de winter uit. Als de voorruit namelijk bevroren is, dan ziet de regensensor druppels en begint meteen te wissen. Maar de kans is groot dat de ruitenwissers aan de ruit vastgevroren zitten. Dit kan inscheuring voorkomen!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

We love the winter

Haal het beste uit de winter met onze acties!

Mooie "klassieke" Yamaha motorfiets

Ook in onze collectie een mooie Yamaha motorfiets; echt iets voor de liefhebber.

Wil je weten hoe jouw pas gekochte auto er voor staat?

Heb je elders een auto gekocht en wil je weten hoe de conditie is van je nieuwe aankoop? Een occasioncheck kan opheldering geven

Houdt uw auto schoon de komende periode

Waarom horen we u afvragen. Wel, het merendeel van de jonge auto's is uitgerust met technologie die gebruik maakt van camera's, sensoren of radar. Uit onderzoek is gebleken dat zo'n 57% van de Nederlanders met een auto jonger dan 4 jaar de auto minder vaak wast.

Service aan alle merken

Autobedrijf Huub Smolders voert vakkundig onderhoud uit aan alle merken. Doordat Autobedrijf Huub Smolders partner is van Bosch Injection System, een opleidingsinstituut dat autotechnische opleidingen verzorgt, worden de monteurs op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in onderhoud en techniek. Dit stelt ze in staat om elk merk te servicen.

Ervaar het gemak van mobiel tanken

Start vandaag nog met mobiel tanken, het kan bij autobedrijf Huub Smolders!

Download onze App

Installeer hem en geniet van de mogelijkheid om met ons te communiceren
SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971