Ervaar het gemak van mobiel tanken

Start vandaag nog met mobiel tanken, het kan bij autobedrijf Huub Smolders!


Ervaar het gemak van mobiel tanken

We gebruiken onze mobiele telefoons voor van alles en nog wat. Je kan er een route op plannen, er zijn parkeer-apps en flitswaarschuwers.
Waarom zou je dan niet via je telefoon de brandstof betalen?
Autobedrijf Huub Smolders heeft het Tamoil Tankstation zo ingericht dat u hier via Myorder (mobiel dus) kan tanken. Het levert zelfs één cent extra korting op, bovenop de toch al hoge korting die op de brandstof wordt gegeven.
Download nu de Myorder-app, start vandaag nog met mobiel tanken en pak die extra korting!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Wil je weten hoe jouw pas gekochte auto er voor staat?

Heb je elders een auto gekocht en wil je weten hoe de conditie is van je nieuwe aankoop? Een occasioncheck kan opheldering geven

Houdt uw auto schoon de komende periode

Waarom horen we u afvragen. Wel, het merendeel van de jonge auto's is uitgerust met technologie die gebruik maakt van camera's, sensoren of radar. Uit onderzoek is gebleken dat zo'n 57% van de Nederlanders met een auto jonger dan 4 jaar de auto minder vaak wast.

Herfst brengt nattigheid

De herfstperiode staat bekend om zijn natte periodes in combinatie met een gure wind. Dan is de ruitenwisser van uw auto een onmisbaar onderdeel

We love the winter

Haal het beste uit de winter met onze acties!

Service aan alle merken

Autobedrijf Huub Smolders voert vakkundig onderhoud uit aan alle merken. Doordat Autobedrijf Huub Smolders partner is van Bosch Injection System, een opleidingsinstituut dat autotechnische opleidingen verzorgt, worden de monteurs op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in onderhoud en techniek. Dit stelt ze in staat om elk merk te servicen.

Download onze App

Installeer hem en geniet van de mogelijkheid om met ons te communiceren
SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971