Wil je weten hoe jouw pas gekochte auto er voor staat?

Heb je elders een auto gekocht en wil je weten hoe de conditie is van je nieuwe aankoop?
Een occasioncheck kan opheldering geven


Wil je weten hoe jouw pas gekochte auto er voor staat?

Occasioncheck:
We zien steeds meer dat mensen zelf hun auto importeren, maar ook worden er tussen consumenten onderling veel auto's via sites als Marktplaats verhandeld.
We kunnen ons voorstellen dat je graag wil weten hoe deze aankoop er technisch voorstaat. Laat ons daarom jouw occasionaankoop checken op 50 punten. Op die manier weet je meteen hoe de auto er bij staat.
Slimmer is het natuurlijk om dit voor de aankoop te regelen, dan weet je wat je koopt en waar je op moet rekenen in de toekomst.

Checkpunten:
We controleren zoals gezegd de auto op 50 punten. Hierbij kun je denken aan de controle van besturing, de motor, de koppeling, de rem en handrem en we luisteren naar eventuele bijgeluiden.
Maar ook zaken als veiligheid worden aan een inspectie onderworpen. Zo controleren we de verlichting, de ruitenwisserbladen, de remblokken en -schijven, het bandenprofiel en slijtagepatroon en nog een aantal punten meer.
Verder controleren we alle vloeistoffen zodat u weet dat bijvoorbeeld de remvloeistof of de olie op peil staan. Maar we controleren ook de accu rustspanning en -startspanning.

Advies:
Mocht het nodig zijn dan krijgt u een advies van ons wat er mogelijk op korte termijn kan gaan voorvallen. U bent dan in ieder geval op de hoogte wat er aan zit te komen als toekomstig onderhoud. 

Kosten:
Deze occasioncheck kost € 59,= inclusief een uitgebreid Occasioncheck rapport van onze bevindingen.
Zijn er zaken niet in orde kunt u meteen met ons een afspraak maken voor reparatie. Wij herstellen dit graag voor u, onze monteurs zijn er tenslotte voor opgeleid.

Afspraak:
Wilt u uw nieuw aangekochte auto door ons laten checken, maak dan direct een afspraak in onze digitale agenda.
Hoe sneller u dit doet des te sneller weet u hoe de auto er voor staat!


Terug



Deel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Mooie "klassieke" Yamaha motorfiets

Ook in onze collectie een mooie Yamaha motorfiets; echt iets voor de liefhebber.

Houdt uw auto schoon de komende periode

Waarom horen we u afvragen. Wel, het merendeel van de jonge auto's is uitgerust met technologie die gebruik maakt van camera's, sensoren of radar. Uit onderzoek is gebleken dat zo'n 57% van de Nederlanders met een auto jonger dan 4 jaar de auto minder vaak wast.

Service aan alle merken

Autobedrijf Huub Smolders voert vakkundig onderhoud uit aan alle merken. Doordat Autobedrijf Huub Smolders partner is van Bosch Injection System, een opleidingsinstituut dat autotechnische opleidingen verzorgt, worden de monteurs op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in onderhoud en techniek. Dit stelt ze in staat om elk merk te servicen.

Ervaar het gemak van mobiel tanken

Start vandaag nog met mobiel tanken, het kan bij autobedrijf Huub Smolders!

Download onze App

Installeer hem en geniet van de mogelijkheid om met ons te communiceren
SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971