Help! De airco stinkt

Droge ogen, hoesten en het stinkt als je de airco inschakelt.
Herken je deze symptomen? Lees dan snel verder...


Help! De airco stinkt

Hoe kan dit veroorzaakt worden
Als de airco aanstaat is de verdamper ijskoud. De lucht die er doorstroomt koelt sterk af. Koude lucht kan minder vocht (waterdamp) vasthouden dan warme lucht. Het resultaat is dan ook dat er vocht als condens op de verdamper neerslaat. Deze warme condens is een prima voedingsbodem voor voor schimmels en bacteriën. Met alle gevolgen van dien.

Koele auto in een hete zomer
Heb je last van één van bovengeschreven narigheden? Laat dan je airco checken voor slechts € 19.95. Blijkt dan dat je airco een onderhoudsbeurt moet hebben om alle schimmels en bacteriën te verwijderen kan Autobedrijf Huub Smolders een onderhoudsbeurt uitvoeren. We halen dan het aircosysteem leeg, controleren het systeem op lekkage, vullen het systeem weer met koudemiddel R134A en voeren een geurbehandeling uit zodat de nare luchtjes ook zijn verdwenen. En dat alles voor maar € 139,- Bevat uw aircosysteem geen R134A maar al het nieuwe koudemiddel R1234YF? Dan kost zo'n onderhoudsbeurt € 189,-. Ook dat kan bij ons in de werkplaats!

Plan nu een afspraak voor een koele auto in een hete zomer
Via onze online planner heb je de mogelijkheid een afspraak in te plannen voor de airco check. Een Whats App berichtje sturen mag natuurlijk ook.

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

De vakantieperiode breekt weer aan.

Het is juli, de maand dat de scholen dichtgaan, de bouwvakkers hun karwei af proberen te krijgen, de ziekenhuizen alleen nog spoedzaken behandelen, de rechters geen uitspraken meer doen, de kwaliteitscontroleurs hun administratie bijwerken en iedereen gaat genieten van zijn of haar vrije weken.

Mooie "klassieke" Yamaha motorfiets

Ook in onze collectie een mooie Yamaha motorfiets; echt iets voor de liefhebber.

Service aan alle merken

Autobedrijf Huub Smolders voert vakkundig onderhoud uit aan alle merken. Doordat Autobedrijf Huub Smolders partner is van Bosch Injection System, een opleidingsinstituut dat autotechnische opleidingen verzorgt, worden de monteurs op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in onderhoud en techniek. Dit stelt ze in staat om elk merk te servicen.

Ervaar het gemak van mobiel tanken

Start vandaag nog met mobiel tanken, het kan bij autobedrijf Huub Smolders!

Autobedrijf Huub Smolders via WhatsApp bereikbaar

Pech onderweg of een afspraak maken?.

Download onze App

Installeer hem en geniet van de mogelijkheid om met ons te communiceren
SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971