We love the winter

Haal het beste uit de winter met onze acties!


We love the winter

Dalende temperaturen, vallende bladeren; de koude maanden staan weer voor de deur. Met de "we love the winter" acties van Autobedrijf Huub Smolders ben jij en je auto klaar voor de komende periode.

Als je de wintercheck laat uitvoeren, dan wordt je auto op maar liefst dertig (30) punten geinspecteerd zodat de auto klaar is voor de komende periode. En dat slechts voor € 19,95. Daarvoor worden niet alleen de dertig punten gecontroleerd maar ook nog eens gratis de vloeistoffen GRATIS bijgevuld! Daar wordt je toch warm van!!? 

Ook zijn er een groot assortiment banden extra scherp geprijsd zodat jij jouw auto helemaal in topconditie kan brengen voor de komende winter!

MAAK JOUW AUTO WINTERKLAAR

Winterbanden             Bandenwissel           All Season-banden

 

Maak een afspraak voor de wintercheck


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Mooie "klassieke" Yamaha motorfiets

Ook in onze collectie een mooie Yamaha motorfiets; echt iets voor de liefhebber.

Wil je weten hoe jouw pas gekochte auto er voor staat?

Heb je elders een auto gekocht en wil je weten hoe de conditie is van je nieuwe aankoop? Een occasioncheck kan opheldering geven

Houdt uw auto schoon de komende periode

Waarom horen we u afvragen. Wel, het merendeel van de jonge auto's is uitgerust met technologie die gebruik maakt van camera's, sensoren of radar. Uit onderzoek is gebleken dat zo'n 57% van de Nederlanders met een auto jonger dan 4 jaar de auto minder vaak wast.

Service aan alle merken

Autobedrijf Huub Smolders voert vakkundig onderhoud uit aan alle merken. Doordat Autobedrijf Huub Smolders partner is van Bosch Injection System, een opleidingsinstituut dat autotechnische opleidingen verzorgt, worden de monteurs op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in onderhoud en techniek. Dit stelt ze in staat om elk merk te servicen.

Ervaar het gemak van mobiel tanken

Start vandaag nog met mobiel tanken, het kan bij autobedrijf Huub Smolders!

Download onze App

Installeer hem en geniet van de mogelijkheid om met ons te communiceren
SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971