Winteraanbiedingen

Maak van de winter een buitenkans! Geniet van de winteraanbiedingen die Autobedrijf Huub Smolders speciaal voor u heeft geselecteerd.


Winteraanbiedingen

Wannahaves:
Elke winter zijn er weer produkten die je niet kan missen, eenvoudigweg omdat je anders in de prblemen kan geraken. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld een bevroren ruit of een vuile ruit van de pekel. Maar ook kan je denken aan beschermhoezen voor je zomervelgen of bescherming van je vloermatten. Als je op de foto kijkt die bij dit artikel is geplaatst zie je deze artikelen met hun prijzen erbij. Misschien een leuk idee voor de aankomende feestdagen?

Wintercheck;
Bij de wintercheck wordt je auto op maar liefst 30 punten gecontroleerd, waardoor je helemaal weet hoe je auto er bij staat. Ook kijken we de vloeistoffen voor je na. Zorgeloos de winter in, of met je auto op wintersport, dat is het doel en wij helpen je daarbij. Geniet zonder zorgen en dat slechts voor € 19,95

Bandenwissel;
Het is weer tijd om de zomerwielen te vervangen voor de winterwielen. Winterbanden zijn veiliger in de winter en daarom is het verstandig om deze onder de auto te monteren zodra de temperatuur onder de 7 graden celcius komt.
Bij ons komt een bandenwissel, als de banden op velgen liggen, op slechts € 39,=, een losse bandenset wisselen we voor € 89,=

Winterset;
Hebt u nog geen winterset? Geen nood, autobedrijf Huub Smolders kan al vanaf € 595,= een complete winterset leveren voor bijvoorbeeld de SEAT Mii. We monteren op de velgen meestal een Uniroyal winterband. We kiezen voor deze band vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding.

Winter- en All-Season banden;
Er is al een band vanaf € 74,- inclusief montage. Ook dit winterseizoen kun je bij ons weer voordelig nieuwe banden laten monteren. We willen graag transparant zijn, we adverteren daarom altijd met prijzen inclusief alle bijkomende kosten en montage. Download hier de lijst die SEAT hanteert voor All Season banden of Winterbanden. U download een PDF bestand!

Maak hier een afspraak voor een bandenwissel of een wintercheck!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Mooie "klassieke" Yamaha motorfiets

Ook in onze collectie een mooie Yamaha motorfiets; echt iets voor de liefhebber.

Gezocht: Collega monteur

Wij zijn op zoek naar een monteur met APK keuringsbevoegdheid want Peter gaat ons verlaten!

Service aan alle merken

Autobedrijf Huub Smolders voert vakkundig onderhoud uit aan alle merken. Doordat Autobedrijf Huub Smolders partner is van Bosch Injection System, een opleidingsinstituut dat autotechnische opleidingen verzorgt, worden de monteurs op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in onderhoud en techniek. Dit stelt ze in staat om elk merk te servicen.

Geen reservewiel bij en toch een lange rit rijden?

Veel mensen maken regelmatig een lange rit met de auto. En dat zonder reservewiel of boordgereedschap!

Ervaar het gemak van mobiel tanken

Start vandaag nog met mobiel tanken, het kan bij autobedrijf Huub Smolders!

Autobedrijf Huub Smolders via WhatsApp bereikbaar

Pech onderweg of een afspraak maken?.

Download onze App

Installeer hem en geniet van de mogelijkheid om met ons te communiceren
SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971