Occasion Valkenswaard

De mooiste occasions met garantie vindt u natuurlijk bij Autobedrijf Huub Smolders in de buurt van Valkenswaard. Huub Smolders is de autospecialist met al meer dan 35 jaar auto-ervaring!

Unieke auto modellen

Een nieuwe auto hoeft niet duur te zijn, zeker niet met de gloednieuwe occasions van Huub Smolders in de buurt van Valkenswaard. Van onze vertrouwde SEAT’s tot Audi’s, Fiats en Skoda’s. Wij bieden u een zeer ruime keuze aan gekeurde, duurzame en veilige occasions. Meer voordelen die Huub Smolders occasions u te bieden heeft zijn:

  • Inclusief aflevercertificaat en APK gekeurd;
  • 110 locaties voor controle en onderhoud.
  • Vaak tot wel 24 maanden garantie.

Naast dat wij de occasion specialist nabij Valkenswaard zijn, kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe modellen, uw jaarlijkse keuringen, reparaties en het voltanken van uw wagen.

Contact met ons

Voor meer informatie over occasions, vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak neemt u contact met ons op door te bellen naar 040-2015065, een e-mail te sturen of kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website. Natuurlijk mag u ook even de garage binnenlopen, u vindt ons aan Braambos 1 te Westerhoven Noord-Brabant!

 

Op de volgende pagina's vind u meer nieuwe modellen en occasions:
Autobedrijven Noord Brabant - autobedrijf Eindhoven - SEAT Ibiza ST - SEAT Ibiza diesel - SEAT dealer Eindhoven - Occasions Helmond

SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971