Verzekeringen & Finance

Autoverzekering
Snel en goed verzekerd!

In samenwerking met Carmeleon biedt Autobedrijf Huub Smolders u de ideale autoverzekering aan.

Deze verzekering is zorgvuldig getoetst aan onze criteria: unieke dekking, perfecte schadeafhandeling én een messcherpe premie.
Mocht u onverhoopt geconfronteerd worden met schade, dan nemen wij u alle zorgen uit handen. Een telefoontje naar ons, en wij zorgen ervoor dat uw auto snel en vakkundig hersteld wordt, waarbij uitsluitend originele materialen worden benut. De schade wordt rechtstreeks met Carmeleon verrekend, zodat u niets hoeft voor te financieren. Tijdens de reparatie krijgt u de beschikking over een vervangende auto. Die wordt u gratis aangeboden.

De voordelen op een rijtje: 

 • één aanspreekpunt;
 • zeer aantrekkelijke premie;
 • unieke aankoopwaarderegeling bij diefstal of total loss binnen gedurende de eerste 60 maanden;
 • u betaalt geen eigen risico;
 • u ontvangt gratis vervangend vervoer;
 • geen polis- of administratiekosten

Omdat steeds meer mensen een pakketpolis afsluiten willen we graag de gevolgen laten zien van het uit de polis laten van de autoverzekering.
Met deze film willen we de werking van de pakketpolis van Interpolis uitleggen. Wat de gevolgen zijn als de auto bij Carmeleon wordt verzekerd. En wat de mogelijkheden zijn als alle verzekeringen bij Carmeleon worden ondergebracht.

Voor meer informatie over deze verzekering kunt u onze verzekeringssite bezoeken.

U kunt ook direkt hieronder uw kenteken ingeven en de berekening maken:


Autofinanciering
Snel en direct!

Kies voor helderheid. Huurkoop is een heldere zaak: u financiert de aanschafprijs van uw auto en betaalt het geleende bedrag in gelijke termijnen terug. Door af te lossen met een slottermijn, verlaagt u de maandtermijn.

Huurkoop is misschien wel de meest overzichtelijke manier om uw auto te financieren. De hoogte van het krediet wordt bepaald door de aanschafprijs van uw auto. U lost het krediet af in gelijke maandelijkse termijnen over een looptijd die u van tevoren met ons afspreekt. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunt u minimaal euro 2.250,00 financieren. De looptijd kan variëren van 3 tot 72 maanden. Tijdens de hele looptijd van de financiering bent u economisch eigenaar van de auto. De looptijd van de financiering is gerelateerd aan de economische levensduur van de auto.

Kenmerken

 • Maximaal overzicht door vaste termijnen en een vaste looptijd
 • Aflossen in maandelijkse termijnen
 • Looptijden van minimaal 3 en maximaal 72 mnd. (bij een occasion maximaal 60 mnd.)
 • Financieringen van minimaal 2.250 euro
 • Huurkoop met een slottermijn = lagere maandlast
 • Geen afsluitprovisie
 • geen bijkomende kosten
 • Boetevrij inlossen
 • Voordelig en transparant

 

Privé: Flexibel & Mobiel
Flexibel & Mobiel is het krediet voor de particuliere klant. Gedurende het contract kan het product mee-veranderen met jouw situatie. Je bent zelf in controle over de looptijd en de hoogte van je eigen maandlasten.

Laag minimum bedrag
Het minimale maandbedrag wat afgelost dient te worden, is slechts 1,5% van de totale lening. Heb je wat meer te besteden, dan kun je het maandbedrag verhogen of extra aflossen, altijd boetevrij.
Je krijgt hiervoor een eigen beveiligde digitale omgeving, waarmee de lening vanaf de computer, tablet of telefoon kan worden beheerd.

Reserve potje
Naast de financiering kun je kiezen voor een reserve. Dit bedrag bedrag kun je zien als vangnet voor (onvoorziene) autokosten. Naast de gekozen reserve bouw je ook reserve op door af te lossen. Het reservepotje kost niets, zolang het bedrag niet opgenomen wordt.

Bereken aan de hand persoonlijke gegevens wat je kunt financieren. Vervolgens kun je ons vrijblijvend een aanvraag versturen. Bereken hier jouw privé financiering. 

Zakelijk: Financial Lease
Heb je een eigen onderneming? Dan kom je in aanmerking voor Financial Lease. Bij Financial Lease is er sprake van een vaste looptijd en de mogelijkheid op een slottermijn. Aan het einde van de lening ben je de eigenaar van het voertuig.

In onze beveiligde geautomatiseerde module kun je aan de hand van je zakelijke gegevens snel en direct berekenen hoeveel je kunt lenen. Vervolgens kun je ons vrijblijvend een aanvraag versturen. Bereken hier jouw zakelijke financiering.

Foto   Foto

SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971