Autoschade

Schade, daar zit u natuurlijk niet op te wachten! Als het dan toch zover komt, bent u het beste af bij Autobedrijf Huub Smolders. Samen met een erkend, onafhankelijk FOCWA schadeherstelbedrijf wordt gezorgd voor een snel en vakkundig herstel, mét fabriek originele onderdelen. Kom gerust met uw auto langs bij autobedrijf Huub Smolders aan de Braambos 1 in Westerhoven of neem telefonisch contact op via (040) 2015065. Voordat u het weet bent u weer goed op weg.
Foto
Heeft u ruitschade?
Autobedrijf Huub Smolders herstelt de schade snel en zorgvuldig, en vaak zelfs gratis! Kleine beschadigingen zijn dikwijls vlug verholpen. Als de gehele ruit moet worden vervangen, blijft u verzekerd van een veilige auto waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven. Autobedrijf Huub Smolders herstelt ruitschade bij auto's van ieder merk.


Oók bij lichte schade
Een klein barstje of andere lichte beschadiging? U kunt dan het beste meteen langsgaan bij Autobedrijf Huub Smolders! De ruit wordt met speciale hars en de juiste gereedschappen helemaal hersteld, en u voorkomt zo dat de schade groter wordt (waardoor de hele ruit zou moeten worden vervangen).

Gratis, óf ander financieel voordeel.
Ook financieel profiteert u van het ruitherstel bij Autobedrijf Huub Smolders. Kleine reparaties zijn namelijk vaak gratis. Voorwaarde is wel dat uw auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd.
U krijgt bovendien korting op uw eigen risico bij het vervangen van een voor- of achterruit. Ook hier geldt de voorwaarde dat uw auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd, en het is afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij.


TerugDeel het met uw vrienden!


SEAT servicedealer
Schadeherstel
Complete service
Sinds 1971