Acties bij autobedrijf Huub Smolders

Airco onderhoud

Airco onderhoud

Ga fris de zomer door

Ruik je vreemde luchtjes of is het alweer 3 jaar geleden dat je airco een goede opfrisbeurt heeft gekregen? Plan dan direct een afspraak in voor airco onderhoud. Zo zet jij zonder zorgen de airco op standje voorjaar.
Wat kost dat dan?

Aircocheck
Met onze aircocheck weet jij precies hoe het aircosysteem van jouw SEAT eraan toe is. Is er onderhoud nodig? Dan kun je direct een afspraak inplannen.
Zo'n aircocheck kost nu slechts € 20

Een vervuilde airco zorgt voor schimmels en bacteriën in het interieur

Interieurfilter
Een goed interieurfilter zorgt voor een schone lucht in je auto. Om een frisse lucht te houden, raden we aan het filter periodiek te vervangen. Meestal doe je dat combinatie met onderhoud. Afhankelijk van het merk en type auto zijn er ook een speciale anti-allergeen filters. Deze filteren onder andere ozon, zwaveloxiden, stikstofoxiden en allergenen uit de lucht. Het interieurfilter vervangen kan al vanaf: € 45,-

Airco onderhoud + geurbehandeling

Koelt jouw airco niet meer goed? Of ontstaan er nare geurtjes? Plan dan direct een afspraak in voor airco onderhoud. Onze monteurs halen je aircosysteem leeg, controleren ‘m volledig, vullen alle vloeistoffen bij én je systeem krijgt een geurbehandeling.

Kosten:
Voor auto's tot modeljaar 2017: € 139,-
Voor auto's na modeljaar 2017 (deze zijn afgevuld met het duurdere koudemiddel R1234yf): € 189,-

Goed zicht

Goed zicht? Allicht!

Ruitensproeiervloeistof en ruitenwissers

Door de vliegen de weg niet meer zien

Iedereen kent het wel, van die platgevlogen vliegen tegen de voorruit die, wanneer je de ruitenwissers aanzet een vieze vette laag op de ruit achterlaten. Het is dus van belang dat je voldoende ruitenwisservloeistof in het reservoir hebt en dat de ruitenwissers goed en streeploos werken.

Wil je altijd schone ruiten? Daar kun je met het kannetje van 5 liter SEAT Ruitensproeiervloeistof vanuit gaan. Voor slechts € 4,95 weet je zeker dat insecten en ander vuil goed verwijderd worden. Neem een fles mee bijeen bezoek aan ons tankstation.
Ook kun je bij ons terecht voor het laten vervangen van de ruitenwissers als ze strepen en niet zorgen voor een helder zicht!

Sterretje
Zit er een sterretje in de voorruit? Maak dan nu een afspraak voor reparatie want als de temepratuur gaat stijgen kan het sterretje zomaar een scheur worden en dan moet de voorruit vervangen worden. Terwijl nu de experts van autobedrijf Huub Smolders het sterretje waarschijnlijk nog kunnen repareren.

Zorg voor schone ruiten

Lifestyle acties

Diverse accessoires actie’s

SEAT heeft speciaal voor de SEAT-rijder en SEAT liefhebber extra acties in het leven geroepen die jouw SEAT net even anders kan maken.
Je kan hierbij denken aan een nieuwe mattenset, het in laten bouwen van een achteruitrijcamera’s of speciaal geselecteerde lifestyle artikelen.
Hoe denkt u de fietsen mee te nemen gedurende deze zomerperiode? 
Biedt uw auto voldoende bagageruimte om alles mee te nemen of is een dakkoffer nodig?
Wil je de warmte wat meer uit de auto houden en zoek je zonneschermen?
Kijk dan eens in onze webshop.
Er zijn diverse mogelijkheden en acties.

Kijk eens op deze pagina en laat u verrassen!

Leuke gadgets voor scherpe prijzen