Acties bij autobedrijf Huub Smolders

Winterklaar acties

Winterklaar acties van Autobedrijf Huub Smolders

Goed aangekleed de winter in.

Met de winterklaar acties van Autobedrijf Huub Smolders ben jij klaar voor de winter. Stap in, want met winterbanden en andere winterse accessoires houdt geen enkele winterse bui jou meer tegen. Maar zorg wel dat je auto goed voorbereid is.

Goes aangekleed de winter in

Kom maar op winter!
Beslagen autoruiten, handschoenen en sjaals, de winter staat bijna voor de deur

Maar dat is geen reden om binnen te blijven! Of het nu stormt, hagelt regent of vriest, met een goede set winterbanden en de juiste winterse accessoires zijn jij en je auto klaar om de winter te trotseren. Kijk hier eens naar onze scherpe deals of maak direct een afspraak in onze werkplaats, dan ben je helemaal klaar voor de koudste maanden van het jaar.

Doe de wintercheck

Is jouw auto winter-proof?
Doe de wintercheck!

Laat jouw auto op 20 belangrijke punten checken, zodat je zeker weet dat jij en jouw auto klaar zijn  voor de winter. Deze winterinspectie kost slechts € 20,-.

Rijd je echter een SEAT en ben jij connected met je SEAT dan kost deze check helemaal niets*!
Nog niet met je SEAT connected? Geen nood, ontdek SEAT Connect of laat je auto tijdens de wintercheck voorzien van de My SEAT app & Dataplug; helemaal gratis!

Meer over connected car

Doe de wintercheck

Goed aangekleed

Bandenwissel
Goed aangekleed

Dat het weer in Nederland erg onvoorspelbaar is, weten we allemaal wel. Wil jij zeker weten dat je veilig op pad kan, ook als het weer plotsklaps omslaat?
Plan dan tijdig de bandewissel of vervang op tijd je versleten winterbanden. Met goede winterbanden rijd je een stuk veiliger bij sneeuw of gladheid en kom je niet voor verrassingen te staan..
Als de temperatuur onder de 7 graden Celsius zakt is het raadzaam om op de winterwielen te rijden!

Plan een werkplaatsafspraak

Accessoires voor je SEAT

Sterretje in je voorruit?
Gratis ruitreparatie

  • Snel klaar terwijl je wacht
  • Bij vervanging altijd een originele ruit
  • Vaak door de verzekering gedekt**

Plan een werkplaatsafspraak

 

Accessoires voor je SEAT
Ben jij al winterklaar?
Met een SEAT heb je de basis al te pakken, maar natuurlijk wil je nog meer!

Van dakdragers en bagageboxen tot rubberen mattensets en winterwielen; met voordelige accessoires rijd je zorgeloos tijdens de koudste maanden van het jaar.

Alle voordelige winteraccessoires  vind je terug in onze webshop.
Als je wil kun je dus je bestelde artikelen bij jouw thuis laten bezorgen, maar afhalen bij ons kan natuurlijk ook.

Bekijk de webshop

Aanbiedingen zijn geldig van 1 oktober 2021 tot en met 28 februari 2022

* de SEAT wintercheck is gratis voor SEAT-rijders die al gebruik maken van de (af-fabriek) connectiviteit via SEAT CONNECT, achteraf connected zijn via de bluetooth data-plug in de vorm van My SEAT-App, deze laten installeren tijdens de wintercheck of SEAT Connect alsnog laten koppelen!
** Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kunnen onze experts het bijna altijd repareren. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij de autoverzekering geclaimed worden mits je WA+ beperkt casco of WA + volledig casco verzekert bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houdt er wel rekening dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat voor jou van toepassing is.