Auto- en ruitschade

Een sterretje in de voorruit, ruitbreuk en lakschade na een inbraak. Een lelijke kras van een winkelwagen. Een fikse deuk na een botsing in het verkeer. U wilt er liever niet aan denken, maar als het zo is kunt u gelukkig terecht bij Autobedrijf Huub Smolders.
Samen met een erkend, onafhankelijk schadeherstelbedrijf wordt gezorgd voor een snel en vakkundig herstel, mét fabriek originele onderdelen.

Heeft u ruitschade?
Heeft u een scheur in uw ruit? Ook dan helpen wij u graag. Wij vervangen uw ruit snel en voordelig met een originele ruit. U kunt er zeker van zijn dat er een kwalitatief sterke ruit wordt geplaatst. Daarnaast blijft uw auto volledig origineel. Als de gehele ruit moet worden vervangen, blijft u verzekerd van een veilige auto waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven. Autobedrijf Huub Smolders herstelt ruitschade bij auto's van ieder merk. 

Een klein barstje of andere lichte beschadiging?
Een sterretje in uw ruit? Dat is vervelend! Vooral ook omdat een sterretje vrij snel uit kan groeien tot een scheur. Als er een scheur in uw ruit zit, moet u de gehele ruit vroeg of laat vervangen. U kunt dit voorkomen door het sterretje vroegtijdig bij Autobedrijf Huub Smolders te laten repareren. Dit hoeft u in de meeste gevallen niets te kosten: vanaf een WA-beperkt casco bent u hier namelijk gewoon voor verzekerd! 
We kunnen de meeste sterretjes en kleine beschadigingen in uw autoruit nagenoeg onzichtbaar repareren. De ruit wordt met speciale hars en de juiste gereedschappen helemaal hersteld, en u voorkomt zo dat de schade groter wordt.

Gratis, óf ander financieel voordeel.
Ook financieel profiteert u van het ruitherstel bij Autobedrijf Huub Smolders. Kleine reparaties zijn namelijk vaak gratis. Voorwaarde is wel dat uw auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd. U krijgt bovendien korting op uw eigen risico bij het vervangen van een voor- of achterruit. Ook hier geldt de voorwaarde dat uw auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd, en het is afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij.

Meer weten? Neem contact met ons op.