Over ons

In 1971 is de naamgever van het bedrijf, Huub Smolders, na enkele jaren onder een werkgever te hebben gewerkt, voor zichzelf begonnen als vrije garagehouder.
In het begin waren het veel Volvo modellen in de werkplaats en in de loop der jaren groeiden de garageactiviteiten waardoor Huub zijn oude vertrouwde ruimte uit moest gaan breiden voor een wat grotere werkplek. Er kwam een brug in plaats van een smeerput en er kwamen steeds meer merken over de vloer. De naam Huub Smolders begon gestalte te krijgen als autobedrijf! 


Doorgroei en uitbreidingen in mobiliteitbehoeftes
In 1984 werd de volgende stap gezet in de vraag naar oplossen van mobiliteitsbehoeftes. Autobedrijf Huub Smolders kreeg vergunning van de (toenmalige) gemeente Westerhoven voor een tankstation en er werden contracten gesloten met TimOil, een prijzenstunter in de brandstofmarkt.
Nu wordt het onbemande tankstation van brandstof voorzien door Tamoil, ook een organisatie die de brandstof, tegen lagere prijzen dan de landelijke adviesprijs, wil leveren!                                                
In 1985 besloot Huub in gesprek te gaan met de importeur van SEAT, toentertijd een sterk groeiend, jong merk in Nederland. Dit gesprek leidde tot het aanvaarden van het dealerschap van SEAT. Doordat SEAT het goed deed in Nederland en Huub zijn klanten niet uit het oog verloor, groeiden beide bedrijven. De werkplaats werd uitgebreid en er kwam een kleine showroom waar 5 auto’s in konden pronken.
In 1996 werd een nieuwe, 840 vierkante meter ruime showroom geplaatst. Vanuit deze showroom hebben de laatste jaren vele auto’s hun weg gevonden naar een nieuwe eigenaar.
In 2004 zijn 3 moderne wasboxen gebouwd die zomer en winter in gebruik zijn en aan alle moderne eisen voldoen.


Van vader op zoon
Langzamerhand heeft Huub het stokje overgedragen aan zijn zoon Rob. In de toekomst zal Rob het autobedrijf verder tot groei en bloei brengen, zonder afbreuk te doen aan de oude normen en waarden die door vader Huub zijn ingebracht in het bedrijf. Rob is doordrongen van de wetenschap dat onze klanten onze toekomst en ons succes bepalen!          

Team Huub Smolders