Werkplaats

Werkplaats

Autobedrijf Huub Smolders is vanaf 1985 SEAT dealer, sinds 2014 officieel SEAT servicepartner en gespecialiseerd in SEAT, Volkswagen, Audi en Skoda. Dankzij onze werkplaats met professionele, moderne apparatuur en deskundig personeel kunt u altijd met uw auto bij ons terecht. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, APK, bandenwissel, airco onderhoud, diagnose storingen, schade of andere reparaties aan uw auto.

Zekerheden bij autobedrijf Huub Smolders:
- gebruik van originele VAG merkonderdelen;
- opleiding en scholing van technici bij SEAT Nederland
- reparatie en onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie;
- een aantrekkelijk en transparant werkplaatstarief, vaak voordeliger dan bij uw merkdealer;
- gratis een jaar mobiliteitsservice bij een jaarlijkse grote beurt van uw SEAT;
- we beschikken over de enige juiste specialistische uitleesapparatuur, software en gereedschappen voor alle merken auto's;
- altijd overleg over het al dan niet noodzakelijk zijn van reparaties die aan het licht komen tijdens regulier onderhoud;
- er is altijd vervangend vervoer beschikbaar bij reparaties en onderhoud volgens afspraak;
- een zeer klantvriendelijke benadering.

Rijdt u een ander merk, bijvoorbeeld een Ford, Fiat, Opel, Citroën of bedrijfsbus?
Om de niet Volkswagengroep gerelateerde merken te kunnen onderhouden is Autobedrijf Huub Smolders Carprof® dealer. Hierdoor krijgen de technisch specialisten van Autobedrijf Huub Smolders opleiding in de techniek van andere merken! Ook hier werkt Autobedrijf Huub Smolders met de originele onderdelen van dat merk en volgens de voor dat merk geldende fabrieksvoorschriften. Vaak kennen ze een werkplaatstarief wat onder het tarief ligt van de reguliere dealer van dat merk. Dit alles met behoud van de eventuele nog geldende fabrieksgarantie! Veelzijdige specialisten met decennialange ervaringen bieden u en uw auto een uitgebreide en veelzijdige dienstverlening. Dit alles vanuit een compact en toegankelijk autobedrijf, gelegen aan de doorgaande weg tussen Eersel en Valkenswaard.

Wat gaat dat dan kosten?
Autobedrijf Huub Smolders werkt als SEAT Servicepartner met vaste onderhoudsprijzen voor uw SEAT. Wat die kosten zijn kunnen de receptionisten u zo vertellen. Neem contact met hen op en zij helpen u graag verder.

Video's
We kunnen ons voorstellen dat graag weet wat een bepaalde werk inhoudt. Hiervoor hebben we een aantal servicevideo's online gezet met wat uitleg.

Mobiel blijven of wachten op reparatie?
Wanneer u de auto brengt maken wij het u graag zo comfortabel mogelijk. Wilt u ontspannen, fietsen of weer door?
- Neem plaats in de sfeervolle 'huiskamer'. U kunt hier onbeperkt koffie, thee en water gebruiken, ondertussen wat lezen of via Wifi aan het werk gaan.
- Pak (bij beschikbaarheid) de fiets en ga heerlijk de natuur in. Of maak een stevige wandeling door het nabije groen.
- Wilt u liever niet wachten? Dan kunt u vragen naar de mogelijkheden van vervangend vervoer.

Werkplaats