APK Valkenswaard

Wanneer u op zoek bent naar een garage voor de APK in de buurt van Bladel, Valkenswaard of Eersel, dan hoeft u niet ver te zoeken. Autobedrijf Huub Smolders in Westerhoven is al vele jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van APK keuringen en zowel klein als groot onderhoud aan uw auto. Onze onderhoudstechnici worden regelmatig bijgeschoold zodat ze altijd op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Een APK vanuit Bladel is overigens niet alleen om de hoek bij Autobedrijf Huub Smolders, maar kan ook nog eens erg voordelig uitpakken. Wanneer u uw auto in onderhoudsbeheer houdt bij Autobedrijf Huub Smolders wat betreft groot en klein onderhoud, dan betaalt u zelfs niets voor uw APK.

huubsmolders.jpg

APK nabij Bladel, Valkenswaard en omgeving, Brabants gezellig

Bij een APK in de buurt van Bladel, Valkenswaard of Eersel hoort natuurlijk ook een stukje gezelligheid. Terwijl uw auto wordt gecontroleerd kunt u wachten in de tot huiskamer omgetoverde wachtruimte. Hier kunt u wachten onder het genot van een kopje koffie of thee of, indien uw werk het toe laat, kunt u hier gewoon via een gratis Wifi verbinding aan het werk gaan terwijl u wacht. Een APK nabij Bladel, Valkenswaard en omgeving kan zelfs een uitje worden door een van de fietsen mee te nemen en de natuur in de omgeving te gaan verkennen. Mocht u echt weg moeten, dan kunt u natuurlijk altijd informeren over de mogelijkheden voor alternatief vervoer.

De vriendelijkste garage in de buurt

Met onze combinatie van service, expertise en Brabantse gezelligheid is Autobedrijf Huub Smolders in hét bedrijf om te bellen voor een APK keuring in Bladel, Valkenswaard of een van de andere omliggende dorpen. Bel nu voor een afspraak met (040) 201 50 65 of kijk op de werkplaatsplanner voor beschikbare data.