Autodealer Brabant

Autobedrijf Huub Smolders is een onderhoudsbedrijf en autodealer in Brabant, net onder de rook van Eindhoven. Als autodealer in Brabant heeft het bedrijf naam gemaakt als SEAT dealer wat bijna 3 decennia heeft geduurd. Tegenwoordig zijn we nog steeds actief als SEAT servicepartner en heeft de autodealer in Brabant verschillende merken in het aanbod opgenomen. Het grote aanbod in occasions van onder andere SEAT, Audi, Volkswagen en Škoda, en de hoge servicegerichtheid, doorspekt met Brabantse gastvrijheid maakt Autobedrijf Huub Smolders tot een autodealer waar u graag komt. En natuurlijk in de zekerheid dat u goed en vriendelijk geholpen wordt.

huubsmolders.jpg

De meest complete autodealer van Brabant

Bij Autobedrijf Smolders kunt u terecht voor het gehele traject van het kopen van een auto, tot het onderhoud. U kunt zelfs uw auto in een schoon jasje steken bij de 24/7 wasplaats en daarna kunt u uw auto nog even voltanken bij het zelfservice tankstation naast de garage. Het is toch wel fijn om te weten dat u eigenlijk maar één autodealer in Brabant nodig heeft in plaats van de aanschaf, het onderhoud en de overige zaken allemaal bij verschillende bedrijven te moeten regelen.

Wacht niet en kom direct langs

Bent u op zoek naar een nieuwe auto van Škoda, Audi of een ander merk? Bel dan met (040) 201 50 65 of kom eens kijken in de uitgebreide showroom van Autobedrijf Huub Smolders, de gezelligste autodealer in Brabant.