Occasions Valkenswaard

Occasions kopen in regio Valkenswaard en Veldhoven is meestal een stuk goedkoper dan een gloednieuwe auto. Maar als u een occasion in Eindhoven wilt kopen, dan wilt er uiteraard wel zeker van zijn dat u waar voor uw geld krijgt. Een auto die technisch goed onderhouden is en een garage waarbij u de tijd krijgt om uw vragen te stellen en een keuze te maken. Bij Autobedrijf Huub Smolders zijn medewerkers werkzaam die decennia aan ervaring hebben in de verkoop van occasions in de omgeving van Valkenswaard en Veldhoven. Niet alleen worden er auto’s verkocht. U kunt uw nieuwe auto vervolgens ook voor het onderhoud en bijvoorbeeld de APK naar Autobedrijf Huub Smolders brengen. Het gaat er niet om dat er alleen een auto wordt verkocht, maar vooral dat u daar zo lang mogelijk plezier van blijft houden.

huubsmolders.jpg

Een breed assortiment occasions in regio Valkenswaard en Veldhoven

Wanneer u op zoek bent naar een occasion in de buurt van Eindhoven biedt Autobedrijf Huub Smolders u het complete plaatje. U kunt niet alleen een occasion kopen, maar u kunt er ook terecht voor de APK, voor onderhoudsbeurten en schade. U kunt er zelfs goedkoop tanken of uw nieuwe auto wassen. Daarbij is er ook nog eens een heel breed aanbod van verschillende occasions. Er zijn verschillende merken en auto’s van verschillende bouwjaren te koop en de meeste worden geleverd met 6 maanden BOVAG garantie of een andere goede garantie.

Zoek niet verder naar de juiste occasion in regio Eindhoven

Bent u ook op zoek naar occasions in de buurt van Valkenswaard en Veldhoven? Breng dan vooral eens een bezoek aan Autobedrijf Huub Smolders. Voor meer info kunt u terecht op onze website of bellen met (040) 201 50 65. Ook kunt u een afspraak maken om eens te komen kijken in de showroom. Onze medewerkers voorzien u van een gepast koopadvies.